STOP KUNSTENS UDNYTTELSE AF MENNESKER OG ØDELÆGGENDE ROVDRIFT PÅ MATERIALER!!! OG PÅ NATUREN!!! OG SÆT VERDEN FRI!!!

Den følgende tekst blev fremført som en aktivistisk anti-kunst performance i forbindelse med receptionen for en udstilling af fiktive bogomslag på KH7 i Aarhus. Man kan læse en omtale af af udstillingen her. Jeg bidrog selv til udstillingen med et bogomslag til den ikke-eksisterende bog “Liste over mulige måder at mislykkes på”. Værket var selvfølgelig kikset i beskæringen, men det lå fint i tråd med dets natur.

DROP KUNSTPRODUKTER NU

Kunstgenstande på gallerier bliver kunstigt udstillet mod deres vilje, som regel af en billedkunstner eller en gallerist, der stikker deres lange fingre ind i dem. Når disse kunstgenstande udstilles, bliver materialerne fjernet fra deres naturlige miljø – ofte for at blive fremvist og solgt som varer – og de bliver udstillet til brug for mennesker. Kunstgenstandene græder ofte i flere dage, fordi de savner deres naturlige miljø. Denne cyklus af tvungen fremvisning og separation fra naturligt miljø er grundlaget gallerier og kunstmuseer.

Kunstindustrien bruger en formue på at promovere ideen om, at kunst er sund for os, men faktisk er unaturlige oplevelser, umættet kunstigt lys og usundt indeklima blevet kædet sammen med adskillige kroniske sygdomme. En naturbaseret hverdag er generelt meget sundere for mennesker.

EN VERDEN UDEN KUNSTUDSTILLINGER ER MULIG

Hvis din livssituation giver dig mulighed for det, så undlad at frekventere kunstudstillinger. Det globale kunstsalg er faldet med 12% siden 2009, og i takt med at flere og flere af os eksperimenterer med en kunstfri hverdag, vinder udbuddet af naturoplevelser frem, der kommer flere skove og mere bevidsthed om emnet. Vi er ved at lægge fundamentet til en verden uden kunst.

GØR OP MED UDBYTNING OVERALT

I bund og grund handler det her om udbytning. Vi må bekæmpe fangenskab og kunstarbejde, hvor end det forekommer: Uddannelsesinstitutioner, krea-værksteder i børnehaver, Adrean Hughes, gallerier, museer, og mange andre forhold skabt af den menneskelige overflod. Drop ikke kun kunstprodukter; forpligt dig selv på at blive ved med at lære om og gøre modstand mod enhver form for udbytning.

VI ER MANGE FLERE END DU TROR

Jeg står her for at repræsentere alle dem, som ikke kunne være her i dag. Enten fordi de skulle noget andet, eller fordi der var for langt herhen. At de ikke er her i dag er ikke det samme som at de ikke er her. Vi står her en kæmpe flok, og vores budskab er: Vi holder øje med jer! VI holder øje med JER!

EN VERDEN UDEN KUNST NU!!!!!!!!

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment