Bøger

Lesbiske eventyr om mænd og Heksehistorier

2014
Pixibøger for voksne, der i minimalistisk format, ofte med bare et par sætninger, skaber skæve og absurde protrætter af mænd og kvinder.

Pressen skrev:
"Finurlig postmoderne pixibogsleg med eventyrgenrens konventioner er delt i to. De lesbiske eventyr om mænd står skarpt og skævt med vid og bid." (Litteraturnu.dk)

"Trods bøgernes minimalistiske format, rækker deres indhold langt ud over deres fysiske rammer." (Littuna.dk)

"Tekster, der sprogligt overrasker og forfører og samtidig bærer en eksistentiel klangbund" (Jyllandsposten 24.02.15)

"Lommeguld. Teksterne rummer essensen af en mandetype indfanget på bare få linjer: den kiksede, den bralrende, den kejtede, den nørdede, den alkoholiserede, den hjemløse og den afskyvækkende." (Politiken)

"Kortprosateksterne er skrøbelige sæbebobler, der udfoldes, stråler og i et kort øjeblik reflekterer lyset i alle regnbuens farver for i næste nu at forsvinde." (Standard)

Stikkersvin jeg fucker dig

2012
Digtene i samlingen er en hyldest til den danske sangskat. Fra folkeviser over melodi grand prix-slagere til rapsange er der hentet ord og tekststumper, som er sat sammen til en række nye sange. De ny-samplede sange er platte, perverse, pseudo-politiske og pludrende skæve skulderklap til den danske sangskat. Teksterne kan læses som digte, men samlingen inviterer til at blive sunget.

Pressen skrev:
"Resultatet er sprudlende ud over alle grænser." (Bogmagasinet)

"Tilsammen får man en sund, svimmel oplevelse af et fælles ekkorum i hoveder og kroppe i fygende, anarkistisk flux." (Weekendavisen)

"Der opstår sød musik, når uforudsete tekster på voldelig vis mases sammen, det tilbyder åbninger for sproget som på tilfældig vis skaber nye meningssammenhænge, i kraft af at ellers adskilte meninger fusionerer." (Litteraturnu.dk)