Går du og drømmer om at holde op med at skrive?

Dette kursus er for dig, der seriøst gerne vil holde op med at skrive. Hvis du ikke længere har noget på hjerte og ikke længere har noget at vise verden, men mangler inspiration og værktøjer til at tage det endelige skridt, så er her kurset for lige netop dig.

På kurset møder du dygtige og semidygtige undervisere, der har fagligheden i orden og har arbejdet professionelt med at komme ud af deres forfatterskaber og skrivebehov. De forstår og kender din situation og ved, hvordan man får et liv til at hænge sammen.

I undervisningen praktiserer vi det, vi kalder fælles-ophør. Vi sidder hele holdet samlet med den samme tekst foran os. Forfatteren, som er den eneste, der kender teksten eller værket på forhånd, læser højt eller præsenterer, hvorefter alle på lige fod byder ind på de forskellige aspekter af formel og indholdsmæssig karakter, som gør, at teksten er ubrugelig. Vi forsøger ved fælles hjælp at etablere en forståelse af teksten, som er større og dybere, end hvad vi enkeltvis kan præstere.

Målet med undervisningen er gennem en dialogisk proces at finde nye veje for den enkelte. Vi tror på, at dette er et essentielt gode for hele samfundet. Og at den enkelte kursist dermed bliver i bedre kontakt med sin egen indre bevægelighed og bliver et ekstremt udviklet menneske.

Op mod 80% af vore tidligere kursister har lagt skrivningen bag sig inden for det følgende år. Herefter oplever en mindre procentdel, ca. 20%, et tilbagefald, hvorfor vi tilbyder opfølgningskurset “Hvordan bliver du ved med at holde op med at skrive?”, som er et fuld-tilfredshed-eller-pengene-tilbage-kursus.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment